Salade van roodlof met Belverse ham

Recept

Salade van roodlof met Belverse ham
Alle ingrediënten zijn bij Het Belvershuys verkrijgbaar.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 10 stronkjes roodlof
  • 4 gekookte eitjes
  • 200 gr. reepjes Belverse ham
  • 100 gr. walnoten
  • 2 peren
  • 150 gr. bleekselderij
  • 100 gr. belegen Duinkaas van de Duinboeren
  • 6 eetlepels mosterd-dille dressing van Hofstee Hein Willemsen
  • 4 eetlepels koolzaadolie van Brassica

Bereiding
Leg 12 roodlofblaadjes op 4 borden. Snij de overige roodlof en groenten in dunne reepjes en leg op de bladeren.
Voeg peer, ei-partjes, hamreepjes en blokjes Duinkaas toe en garneer met walnoten.
Maak het geheel af met de mosterd-dille dressing en koolzaadolie.

Terug naar recepten