Agenda

Agenda

Vers vlees, workshops, proeverijen etc. bij Het Belvershuys
Vers varkensvlees 
Geef je bestelling vóór maandag door voor levering op donderdag.

Donderdag 9 september
Donderdag 16 september
Donderdag 23 september

Vers Piemontese rundvlees
Geef je bestelling (minimaal) 1 week vooraf door.
Donderdag 9 september

Gildehoen kippenvlees hebben we wekelijks vers in huis, maar is ook altijd diepgevroren voorradig. 
Bestel vóór dinsdag voor levering op woensdag.
Bestel vóór donderdag voor levering op vrijdag.

Speciale wensen, interesse in grote stukken vlees of bepaalde portiegroottes?
Bestel tijdig, liefst één week vooraf.  

Geef je bestelling door via info@hetbelvershuys.nl of bel: 06-20317290

BBQ Workshop
Medio september 2021 (open inschrijving)  Maximaal 10 deelnemers. Aanvang 18:00 - 22:30
Klik hier voor meer info.

Opening nieuwe bereidingsruimte
Vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober
Steeds meer mensen weten ons te vinden en waarderen ons korte keten-principe. Daarom vergroten we onze ruimte met onder andere meer werkbladen, een spoelruimte en een grotere koel- en vriescel en een combisteamer. Zo kunnen we ook aan een veelgehoorde wens van onze klanten voldoen: méér vers vlees aanbieden. Neem een kijkje in deze nieuwe ruimte, we vertellen over onze werkwijze en natuurlijk is er een hapje en drankje.