Rundvlees

Rundvlees

Boordevol eiwitten en vitamines

Met rundvlees maak je de heerlijkste maaltijden, van kogelbiefstuk tot verrukkelijke stoofpotjes.
Het Belvershuys verkoopt puur rundvlees van:

- De Ruijsbossche Hoeve.

- Halsebroek Wagyus.

Korte keten: Piemontese rund van De Rujsboscsche Hoeve naar Het Belvershuys

Het rundvlees komt van het Piemontese rund van de Ruijsbossche Hoeve uit Haaren. Het korte ketenprincipe puur sang: rechtstreeks van de van boer naar onze boerderijwinkel! Dit rund staat bekend om zijn cholesterolarme eigenschappen en is een van de beste runderrassen van Europa. Ook de koeien op deze boerderij zijn diervriendelijk gefokt en grazen zo lang mogelijk buiten op de eigen weides. De mais en het hooi komen ook van de eigen weilanden.

Eerlijke biefstuk, ouderwets ‘draadjesvlees' of hachee zijn enkele vleessoorten die Het Belvershuys aanbiedt.
Onder andere met dit malse rundvlees stellen we maandelijks een gevarieerd, voordelig vleespakket samen.

Ook bereiden we er verse maaltijden- en soepen mee. En natuurlijke feestelijke schotels voor:

- barbecue;

- gourmet en fondur;

- partypan.
 

Wagyus Halsebroek bij Het Belvershuys

Ook verkopen we vanuit het korte ketenprincipe het exclusieve vlees van Wagyus runderen uit Esch. Het exclusieve vlees van de Wagyu runderen is bekend vanwege de speciale smaak en malsheid. Het geheim van het Wagyu vlees ligt in de hoge mate van marmering, oftewel het aantal vetadertjes die door het spiervlees lopen. Hoe meer van die adertjes, hoe beter en smakelijker het vlees!

Het smaakvolle en exclusieve Wagyu rundvlees is een kostbaar ingrediënt voor de betere (hobby)kok, onder andere toprestaurants serveren dit exclusieve vlees. Doordat het hoog gemarmerde vlees veel smaak van zichzelf heeft, heeft het niet veel extra’s nodig. Zorg en toewijding bij het bereiden en een liefhebber van exclusief vlees die het opeet...!