Rundvlees

Rundvlees

Boordevol eiwitten en vitamines

Met rundvlees maak je de heerlijkste maaltijden, van kogelbiefstuk tot verrukkelijke stoofpotjes.
Het Belvershuys verkoopt puur rundvlees van:

- De Ruijsbossche Hoeve.

- Halsebroek Wagyus.

DE RUIJSBOSSCHE HOEVE

Het rundvlees komt van het Piemontese rund van de Ruijsbosschehoeve uit Haaren. Dit rund staat bekend om zijn cholesterolarme eigenschappen en is een van de beste runderrassen van Europa. Ook de koeien op deze boerderij zijn diervriendelijk gefokt en grazen zo lang mogelijk buiten op de eigen weides. De mais en het hooi komen ook van de eigen weilanden.

Eerlijke biefstuk, ouderwets ‘draadjesvlees' of hachee zijn enkele vleessoorten die ‘Het Belvershuys’ aanbiedt.
Met dit malse rundvlees stellen we maandelijks een gevarieerd, voordelig vleespakket samen.

Ook bereiden we er verse maaltijden- en soepen mee. En natuurlijke feestelijke schotels voor:

- barbecue;

- gourmet en fondu;

- partypan.
 

HALSEBROEK WAGYUS

Daarnaast verkopen we het exclusieve vlees van Wagyus runderen uit Esch, Het exclusieve vlees
van de Wagyu runderen is bekend vanwege zijn speciale smaak en malsheid. Het geheim van het
Wagyu vlees ligt in de hoge mate van marmering, oftewel het aantal vetadertjes die door het spiervlees
lopen. Hoe meer van die adertjes, hoe beter en smakelijker het vlees!

Het smaakvolle en exclusieve Wagyu rundvlees is een kostbaar ingrediënt voor de betere keuken, onder
andere toprestaurants serveren dit exclusieve vlees. Doordat het hoog gemarmerde vlees veel smaak van
zichzelf heeft, heeft het niet veel extra’s nodig. Zorg en toewijding bij het bereiden en een liefhebber van exclusief
vlees die het opeet...!