Varkensvlees

Varkensvlees

Varkensvlees van onze eigen raszuivere varkens

Het varkensvlees bij Het Belvershuys komt van de raszuivere Yorkshire varkens van het eigen bedrijf van familie Witlox. "Korter kan de vleesketen niet zijn", aldus boer Rene Witlox.

Raszuiverse Yorkshire varkens: sappig, mals vlees 
‘Normaal’ varkensvlees komt van een vleesvarken; bij Het Belvershuys enkel en alleen van fokvarkens.
René: “Dit leggen we graag uit. Bij onze varkensfokkerij worden alleen topvarkens geselecteerd. Onze zeugen brengen hun biggen op natuurlijke wijze groot. Sterke en gezonde dieren dus. De varkens worden gehouden volgens de normen van het 'beter leven concept'. Tel daarbij een andere samenstelling van voer, (met veel granen, extra vezels, vitamine en omega 3-6 vetzuren) extra leefruimte en een rustigere en meer geleidelijke groei bij op en je hebt een kwalitatief hoogstaand product. Hoe je dat ziet? Het vlees is ‘gemarmerd’, wat betekent dat het spiervlees met sierlijke, dunne streepjes wit vet doorregen is. Maar belangrijker nog… hoe dat smaakt! Sappig, mals en boordevol smaak. Uiteraard zonder toevoegingen en conserveringsmiddelen. Dit vlees verkopen we onder het label ‘kwaliteitsvlees van het Huys’.
En voor een eerlijke prijs. Met recht een kwalitatief en eerlijk product met de juiste eigenschappen!”

Met ons varkensvlees stellen we maandelijks een gevarieerd, voordelig vleespakket samen. Ook bereiden we er verse maaltijden- en soepen mee.
En natuurlijke feestelijke schotels voor:
- barbecue;

- gourmet en fondue;

- partypan.