Workshop BBQ

Workshop BBQ

Leerzame en gezellige bbq-workshops
Wil je ook prachtige stukken vlees, vis en groenten leren klaarmaken op de barbecue? Dan kan bij Het Belvershuys! De data voor 2021 volgen te zijner tijd. Als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

In een avondvullende workshop van 4 uur leer je allerlei technieken live van BBQ-grillmaster Jeroen Hazebroek. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag en leer je hoe je de barbecue makkelijk en verantwoord gebruikt. Geen zwarte speklappen, ontplofte worsten en gecremeerde hamburgers meer, maar heerlijk bereide gerechten waarmee je indruk maakt op je familie of vrienden! Je leert vlees, vis, groenten en zelfs fruit op de bbq klaar te maken. 

BBQ-grillmaster Jeroen Hazebroek is onder andere bekend van de boeken 'Hete Vuren', 'Hete Kolen', 'Hete Rook' en 'Groene kolen'. Jeroen kookt al sinds zijn jonge jaren op houtskool en brengt je op zijn eigen, enthousiaste manier de kneepjes van het bbq-vak bij.

Inschrijven voor de workshops kan tot 2 weken voorafgaand aan de workshop.
Aan een workshop kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. Dit kan als individu, of groep(je). 
Erg leuk voor een familie-uitje, vriendenclub of bedrijfsteam!

Wees er snel bij want vol is vol!    
Kosten: € 99,- p.p. incl. bijpassende drankjes. Bel voor meer informatie vrijblijvend naar Miriam 06-20317290.

Klik hier om je in te schrijven