Workshop BBQ

Workshop BBQ

Ziet u uw buurman ook steeds vaker prachtige stukken vlees van de barbecue halen en hebben ze het op feestjes alleen nog maar over pulled pork en heerlijke barbecueavonden? Hoe fijn zou het zijn om dit zelf allemaal te kunnen. Na diverse volgeboekte BBQ-workshops bij Het Belvershuys hebben we weer nieuwe datums in 2020 gepland en wel op:
Vrijdag 19 juni, Vrijdag 10 juli,  Vrijdag 4 september 2020


Gedurende minimaal 4 uren krijgt u alle informatie die u nodig heeft om zelf geweldig te kunnen gaan barbecueën. Natuurlijk worden alle technieken live toegepast. U gaat zelf aan de slag en ervaart hoe u de barbecue makkelijk en verantwoord zult gaan benutten in de toekomst. Geen zwarte speklappen, ontplofte worsten en gecremeerde hamburgers meer maar heerlijk bereide gerechten. Vlees, vis, groenten en fruit van de bbq. We doen het allemaal. Geïnteresseerd..logisch. Schrijf u vandaag nog in want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
De workshops worden gegeven door BBQ-grillmaster Jeroen Hazebroek, bekend van de boeken "Hete Vuren" Hete Kolen" "Hete Rook"en hun dit jaar uitgebrachte boek: "Groene kolen" . Jeroen kookt al sinds zijn jonge jaren op houtskool en brengt je graag de kneepjes van het vak bij.

Inschrijven voor de workshops  kan tot 2 weken voorafgaand aan de workshop. Wees er snel bij want vol is vol!    
Kosten: € 99 p/p incl. bijpassende drankjes. Voor meer informatie bel vrijblijvend naar Miriam 06-20317290.

Klik hier om u in te schrijven